E rëndësishme nuk është që fëmija juaj të jetë më i miri në klasë, por të bëjë më të mirën e tij.

0 deri ne 6 vjeç eshte mosha me e rendesishme ku ti si prind kujdesesh qe femija yt te kete nje shendet te mire mendor, qe lidhet me menyren se si reagon, si ndihet, si sillet, sa i pavarur eshte, dhe se si i jane mesuar te behen gjerat, pra faktor te rendesishem te personalitetit. …

E rëndësishme nuk është që fëmija juaj të jetë më i miri në klasë, por të bëjë më të mirën e tij. Read More »