Mos rrisni fëmijë të bindur por fëmijë të pavarur

Të gjithë prindërit dëshirojnë që fëmijët e tyre t’u binden, që fëmijët të dëgjojnë dhe të bëjnë siç u thuhet. Mirëpo duhet pranuar që kjo gjë nuk është e lehtë. A duhet t’i binden fëmijët ‘verbërisht’ gjithçkaje që u thuhet atyre? Një fëmijë i bindur në gjithçka që i thuhet, është një fëmijë i cili …

Mos rrisni fëmijë të bindur por fëmijë të pavarur Read More »