kujdes

Pedofilia, çrregullimi i fantazisë dhe impulset

PEDOFILIA ËSHTË NJË ÇRREGULLIM NË TË CILIN SHUMË PAK PERSONA MUND TË KLASIFIKOHEN PËR SHKAK TË MBAJTJES SEKRET TË MENDIMEVE DHE PËR FAKTIN QË SHUMË PAK ABUZUES PRANOJNË FANTAZITË DEVIJUESE DHE IMPULSET E TYRE. PEDOFILIA ËSHTË NJË VETË-ZBULIM DHE NUK ËSHTË NJË ZGJEDHJE, KJO ËSHTË DHE ARSYEJA QË KLASIFIKOHET NJË ÇRREGULLIM.  Pedofilët kanë dëshira të …

Pedofilia, çrregullimi i fantazisë dhe impulset Read More »

Çfarë nuk duhet të neglizhojë një grua gjatë shtatëzanisë

Shtatëzania është një periudhë në të cilën nëna duhet të tregojë shumë kujdes. Për nënat e reja disa gjera janë krejtësisht të panjohura, ndaj është e nevojshme që të kenë informacionin e duhur. 1. Ushqehuni shëndetshëmFoshnja ka vetëm një burim ushqimi… ai jeni ju. Ndaj është shumë e rëndësishme që të zgjidhni ushqimin tuaj dhe …

Çfarë nuk duhet të neglizhojë një grua gjatë shtatëzanisë Read More »