Ikigai Psychotherapy clinic

𝗡ë 𝗶𝗸𝗶𝗴𝗮𝗶 𝘁𝗿𝗮𝗷𝘁𝗼𝗵𝗲𝗻:

*Çrregullimet e ankthit 

*Çrregullimi i stresit post-traumatik

* Fobitë

* Çrregullimet e të ushqyerit

*Çrregullimi obsesiv/kompulsiv (OCD)

* Frikërat

* Procesi i zisë 

* Varësi dhe çrregullime të sjelljes

* Vetëvlerësim & Vetëbesim

* Agresioni dhe zemërimi 

* Çrregullimet e gjumit 

* Çrregullimet e përshtatjes

* Probleme në marrëdhënie në çift dhe në familje

* Ankthi i angazhimit

* Frikë nga dështimi

* Hidhërimi

 * Varësia/Obsesioni seksual

 * Ngrënia dhe pirja e tepërt

 * Abuzim me substanca

 * Alkoolizmi

 * Depresioni

 * Bixhozi

 𝗧𝗲𝗿𝗮𝗽𝗶𝗮 𝘇𝗵𝘃𝗶𝗹𝗹𝗼𝗵𝗲𝘁

* Face to face 

* Online 

Si funksionon psikoterapia dhe këshillimi? 

* Ju mund të rezervoni seancën tuaj në:

1. Melisashehu.com

2. [email protected]

3. 0674440014

* Seanca rezervohet 48-72 orë para takimit tuaj. 

* Seancat zhvillohen 1 herë në javë

* Një seancë zgjat 45 deri në 60 minuta

* Seancat zhvillohen në zyrë ose online (video call)

* Anullimi i seancës bëhet 24 orë para takimit tuaj  

𝔹𝕠𝕠𝕜 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕤𝕖𝕤𝕤𝕚𝕠𝕟!