Të duash veten!

Ka vetëm diçka që zgjidh çdo problem dhe ajo është “të duash veten”. Të duash veten do të thotë ta pranosh atë që je dhe të pranosh tek vetja, gjërat që nuk i ndryshon dot. Është e rëndësishme të dimë që...

Continue reading