Ikigai Psychotherapy clinic

𝗡ë 𝗶𝗸𝗶𝗴𝗮𝗶 𝘁𝗿𝗮𝗷𝘁𝗼𝗵𝗲𝗻: *Çrregullimet e ankthit  *Çrregullimi i stresit post-traumatik * Fobitë * Çrregullimet e të ushqyerit *Çrregullimi obsesiv/kompulsiv (OCD) * Frikërat * Procesi i zisë  * Varësi dhe çrregullime të sjelljes * Vetëvlerësim & Vetëbesim * Agresioni dhe zemërimi  * Çrregullimet e gjumit  * Çrregullimet e përshtatjes * Probleme në marrëdhënie në çift dhe në familje …

Ikigai Psychotherapy clinic Read More »