Major life reset

Ky program është krijuar për individin që deklaron se jeta e tyre është ‘tërësisht e ngatërruar’ pa qenë në gjendje të përcaktojë saktësisht se çfarë është e gabuar.  Ata janë ‘thjesht një rrëmujë’,  marrëdhëniet dështojnë, punësimi dështon, asgjë nuk i plotëson pritjet;, humbasin shumicën e mundësive,  dhe kur nuk e bëjnë diçka rezulton se do të …

Major life reset Read More »