ÇRREGULLIMI I STRESIT PAS TRAUMËS

Çfarë është stresi pas traumatik? Stresi pastraumatik është një ndër çrregullimet më të studiuara të ankthit. Shfaqet në një kohë të qetë, pikërisht atëherë kur klienti mendon se e ka jetën tërësisht në rregull dhe nën kontoll. Stresi pastraumatik shfaqet pas traumës, por koha e vijimësisë shkon nga më të shkurtrat deri në periudha të …

ÇRREGULLIMI I STRESIT PAS TRAUMËS Read More »