February 2020

Çfarë nuk duhet të neglizhojë një grua gjatë shtatëzanisë

Shtatëzania është një periudhë në të cilën nëna duhet të tregojë shumë kujdes. Për nënat e reja disa gjera janë krejtësisht të panjohura, ndaj është e nevojshme që të kenë informacionin e duhur. 1. Ushqehuni shëndetshëmFoshnja ka vetëm një burim ushqimi… ai jeni ju. Ndaj është shumë e rëndësishme që të zgjidhni ushqimin tuaj dhe …

Çfarë nuk duhet të neglizhojë një grua gjatë shtatëzanisë Read More »

Zhgënjimet nuk duhet të na pengojnë për të gjetur dashurinë e re!

Nuk kanë rëndësi gabimet e bëra, rastet që na kanë thyer zemrën… gabimi më i madh është të ndalojmë së provuari. E shkuara nuk mund të fshihet, qëndron aty, e padukshme për të funksionuar si zile alarmi, kur rrethanat janë kërcënuese. Por nëse shohim përpara, do të zbulojmë mundësi të reja. Të mos lejojmë që …

Zhgënjimet nuk duhet të na pengojnë për të gjetur dashurinë e re! Read More »