Month: January 2020

Formula e vetëbesimit

Vetëbesimi është një gjendje e mendjes që urdhëron gjithë qënjen tuaj për të luftuar dhe arritur sukses. Formula e vetëbesimit gjendet brenda jush, mjafton të marrësh një vendim dhe të ndjekësh disa udhëzime. E para: Kërko nga vetja këmbëngulje, dhe veprim të vazhdueshëm. Premtoji vetes punë dhe vepra. Vetëbesimi kërkon kohë dhe durim. Jini i …

Formula e vetëbesimit Read More »

Vitaminat përmirësojnë shëndetit mendor.

Stresi është i pashmangshëm por stesi i tepruar mund të shkaktojë probleme emocionale dhe fizike ndaj është shumë e nevojshme që të marrim masa dhe të kujdesemi për veten. Stili i jetesës është gjeja më e rëndësishme ne reduktimin e stresit, ku do perfshija, një dietë ushqimore të shëndetshme, ushtrime fizike, yoga, meditim. Por gjithashtu …

Vitaminat përmirësojnë shëndetit mendor. Read More »

Siguria psikologjike në mjedisin e punës, me rëndësi për punonjësit

Është shumë e rëndësishme që në vendin e punës kompania të krijojë një siguri psikologjike për punonjësit. Siguri psikologjike për punonjësit do të thotë, që në vendin e punës punonjësit mund të flasin mendojnë, të shprehin shqetësimet e tyre dhe të dëgjohen. I gjithë ky proces ndikon pozitivisht në atë ç’ka punonjësit japin për kompaninë. …

Siguria psikologjike në mjedisin e punës, me rëndësi për punonjësit Read More »