Month: December 2019

Pse askush nuk mund të marrë atë që është e jotja

E gjithë jeta në vetvete është një “luft” dhe sakrific e bukur ku çdo ditë duhet të luftosh për atë që është e jotja. Ndaj mblidh guximin dhe lufto për gjërat që janë të rëndësishme për ty. Ne shpesh ndalemi për disa arsye, ndoshta ashtu jemi rritur, ndoshta ashtu na kanë mësuar të luftojmë për gjërat …

Pse askush nuk mund të marrë atë që është e jotja Read More »

Fëmijët tuaj ju njohin më mirë se ç’njihni ju veten.

Që në vogëli fëmijët tuaj mësojnë t’ju njohin më mirë se ç’njihni ju veten. Çdo sjellje e juaja është e modeluar dhe e vëzhguar nga fëmija juaj. Ndaj shpeshherë gjendemi përballë situatave në të cilat duhet të veprojmë siç dëshiron fëmija dhe jo ashtu siç është e duhura. Pse ndodh kjo situatë? Kjo situatë ndodh …

Fëmijët tuaj ju njohin më mirë se ç’njihni ju veten. Read More »